pokličite: 01/786 12 47

e-mail: info@go-st.si

 
 
 

Informativna ponudba

 

0

 
 

Smo sodobno, specializirano podjetje za prodajo, servis in proizvodnjo profesionalne gostinske opreme, z dolgoletnimi izkušnjami v HORECA segmentu.  Zaupajo nam mnogi poslovni partnerji, zaupajte nam tudi vi.

Prelistajte našo kratko predstavitev na povezavi spodaj.

GO-ST_Predstavitev podjetja

 

VIZIJA PODJETJA

Razvijamo se v edinstveni center s celovito ponudbo dejavnosti na enem mestu. S svojim znanjem, prožnostjo in kakovostnimi storitvami uspešno zapolnjujemo potrebe in pričakovanja kupcev. Na podlagi nenehnega razvoja in poguma obvladujemo izzive prihodnosti, tako na domačem kot na tujem trgu.

VIZIJA PODJETJA GO-ST GOSTINSKA OPREMA


POSLANSTVO PODJETJA

Na podlagi bogate tradicije družinskega podjetja je naše delo usmerjeno v nudenje celovite in vrhunske podpore v segmentu HoReCa, tako v javnem kot privatnem sektorju. Zadovoljujemo potrebe kupcev na področju prodaje, servisa, proizvodnje in projektiranja profesionalne gostinske in catering opreme.

Znanje in izkušnje implementiramo na vsa področja svoje dejavnosti. Odlikujejo nas poštenost, proaktivnost, širok asortima izdelkov, hitri odzivni časi ter butična proizvodnja inox opreme.

Naša pozornost je usmerjena k dolgoročni in stabilni rasti organizacije ter zaposlenih. Stremimo k odličnosti in raznolikosti naših strokovnih kompetenc na vseh področjih delovanja znotraj panoge. S kreativnostjo in fleksibilnostjo uresničujemo zastavljene cilje in izpolnjujemo zaupanje ter pričakovanja naših strank.

Ponujamo rešitve, ideje spreminjamo v dejanja, smo partner uspešnih. Na ta način se želimo dolgoročno razlikovati od konkurence in ohranjati zvestobo strank.

POSLANSTVO GO-ST GOSTINSKA OPREMA

 

VREDNOTE

Gospodarnost: skrbnost in ekonomičnost vsakega posameznika. Z razumnimi odločitvami pripomoremo k boljši organizaciji, učinkovitosti in dobrim rezultatom podjetja. Z načrtovanjem in odličnimi rešitvami želimo dosegati visok nivo racionalnosti ter trajnostni razvoj podjetja. Verjamemo v pomembnost dobrih poslovnih odnosov, katere gradimo na prijaznosti, prilagodljivosti in kvalitetni ponudbi.

Odgovornost: naše poslovanje temelji na odgovornosti, partnerstvu, integriteti in predanosti. To znamo pokazati tako zunaj kot znotraj podjetja, do zaposlenih, do strank, do okolice. Želimo nuditi finančno stabilno in prijazno okolje za delo, strankam pa optimalne in kakovostne rešitve.

Strokovnost: s sprotnim izobraževanjem in inovativnostjo naših zaposlenih zagotavljamo vrhunsko kakovost storitev, ki jih nudi podjetje. Vsakodnevno želimo z gotovostjo stati za odločitvami in dejanji naših zaposlenih.

Tradicija: GO-ST d.o.o. je podjetje z dolgoletno družinsko tradicijo in ugledom. Trudimo se, da to ohranimo. Nenehna skrb za domačnost, krepitev ekipnega duha in dobri medsebojni odnosi so naša stalnica . Srce podjetja je ekipa, ki jo tvorijo izjemni ljudje. Visoka etičnost, profesionalnost, optimizem in prilagodljivost so naša temeljna vodila, visok nivo zadovoljstva kupcev pa naš končni cilj. 

VREDNOTE GO-ST GOSTINSKA OPREMA           

GOSTINSKA OPREMA GO-ST Servis in trgovina d.o.o.                                                                                          direktor: Janez Križman

 

 

prodaja proizvodnja servis projektiranje gostinske opreme

 

 
 
 

INFORMACIJE

GO – ST d.o.o.
Ljubljanska cesta 68
1290 Grosuplje

Tel. št.: 01 7861 247
Fax št.: 01 7863 883

Prodaja: 031 396 806
Servis:    041 617 103

E-pošta: info@go-st.si

 
 
 

Pogoji poslovanja

 

 
 
 

Vizitka

Dolgi Naziv:

GOSTINSKA OPREMA GO-ST Servis in trgovina d.o.o.

Krajši naziv: GO-ST d.o.o.

Naslov: LJUBLJANSKA CESTA 68

Matična številka: 5746230000

Davčna številka: SI 85848603

Direktor: JANEZ KRIŽMAN

Davčni zavezanec: DA

Transakcijski račun:

  • IBAN SI56 0202 2025 4727 198 (NLB d.d.)

  • IBAN SI56 0310 8100 0000 450 (SKB d.d.)

 

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.