pokličite: 01/786 12 47

e-mail: info@go-st.si

 
 
 

Informativna ponudba

 

0

 
 

Projektiranje

Ponujamo vam celovito in profesionalno izvajanje projektiranja kuhinjske tehnologije ter izdelavo tehnoloških načrtov za segment HoReCa na področju F&B industrije, tako v privatnem sektorju (hoteli, restavracije, gostilne, bari, obrati za hitro prehrano, pivnice, slaščičarne, mesarije, sirarne...) kot tudi za javne ustanove, zavode, šole, vrtce, domove ostarelih...

S ponosom vas obveščamo, da smo z letom 2019 kot eno izmed redkih podjetij v Sloveniji postali uradni projektanti z žigom pooblaščenega inženirja IZS za projektiranje tehnološke opreme profesionalnih kuhinj...

S prepletom  dolgoletnih  izkušenj iz arhitekturnega 2D in 3D projektiranja in odličnega poznavanja gostinske opreme iz prakse, vam ponujamo celovite in racionalne tehnične rešitve.

Za vas izdelamo analizo obstoječega stanja, IZP, DGD, PZI ali PID za novo gradnjo, energetsko sanacijo ali prenovo kuhinje, restavracije, bara, hotela, izdajne linije, točilnega pulta, pomivalnice, hladilnice…

Vaše želje in potrebe uskladimo s HACCP smernicami, zakonskimi predpisi ZGO-2 in PURES ter novimi trendi. Zagotovimo vam funkcionalnost, uporabnost in energetsko učinkovitost gostinske opreme in naprav. Z našimi dolgoletnimi izkušnjami vam svetujemo pri izpeljavi javnih naročil ter izvajamo nadzor pri dobavi gostinske opreme.

PROJEKTIRANJE TEHNOLOGIJE KUHINJ

OD IDEJE DO IZVEDBE

Kuhinja, razdelilnica, bistro, restavracija, izdajna linija, pomivalnica, hladilna komora, točilni pult, transportni voziček, skladišče ali napa za prezračevanje?

Od meritev, idejne zasnove, preko načrtov inštalacij, tehnoloških načrtov in projektov, do izvedbe in montaže gostinske opreme, vas spremlja ekipa izkušenih strokovnjakov.

Kaj lahko za vas storimo danes? 

  HACCP smernice higiene živil

 
 
 

Iskalnik po produktih

 
 
 

INFORMACIJE

GO – ST d.o.o.
Ljubljanska cesta 68
1290 Grosuplje

Tel. št.: 01 7861 247
Fax št.: 01 7863 883

Prodaja: 031 396 806
Servis:    041 617 103

E-pošta: info@go-st.si

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.