pokličite: 01/786 12 47

e-mail: info@go-st.si

 
 
 

Informativna ponudba

 

0

 
 

Pravno obvestilo

Vsebina, objavljena na spletnem mestu www.go-st.si, je last podjetja GO-ST d.o.o., in jo je brez pisnega dovoljenja prepovedano prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati. Vse pravice so pridržane.

Podjetje GO-ST, d.o.o. si pridržuje pravico do sprememb vsebin, objavljenih na spletni strani www.go-st.si brez predhodnega opozorila. Podjetje GO-ST d.o.o. se bo na vse načine trudilo, da zagotovi najbolj točne in najnovejše podatke na teh spletnih straneh, vendar GO-ST d.o.o. ne prevzema nobene odgovornosti za posledice njihove uporabe. Vsi uporabniki vso objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost. GO-ST d.o.o. ne odgovarja za nobeno škodo, ki bi izhajala iz dostopa, uporabe ali nemožnosti uporabe informacij na tej spletni strani ali za kakršnekoli napake ali pomanjkljivosti v njeni vsebini.

Na spletni strani www.go-st.si so objavljene povezave na spletne strani drugih podjetij. Nad temi vsebinami podjetje GO-ST d.o.o. nima nadzora in za te informacije in vsebine ne prevzema nobene odgovornosti.

 
 
 

INFORMACIJE

GO – ST d.o.o.
Ljubljanska cesta 68
1290 Grosuplje

Tel. št.: 01 7861 247
Fax št.: 01 7863 883

Prodaja: 031 396 806
Servis:    041 617 103

E-pošta: info@go-st.si

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.