pokličite: 01/786 12 47

e-mail: info@go-st.si

 
 
 

Informativna ponudba

 

0

 
 

SEJEM GAST EXPO 2020

SEJEM GAST EXPO 2020

17.01.2020

Tudi letos bomo z vami na mednarodnem sejmu GAST EXPO, ki bo potekal v Ljubljani na Gospodarskem razstavišču. Predstavili vam bomo kar nekaj NOVOSTI!

Za vas smo na področju pomivalne tehnike pripravili dvo-nivojski pomivalni stroj Hobart (Two Level Washer)-SVETOVNA NOVOST, prav tako si boste lahko na našem razstavnem prostoru ogledali še ostale pomivalne stroje HOBART . Za vse ljubitelje pic bo poskrbela najmočnejša električna pizza peč MORETTI FORNI pod mentorstvom inštruktorja peke pizz iz podjetja Moretti Forni bomo okušali najboljše pizze . Za vse, ki se vam zdi strošek za odvoz bio odpadkov bistveno previsok vam bomo predstavili napravo ECODYGER, ki spremeni vaše organske odpadke v uporaben vir in pomeni velik prihranek pri stroških odvoza le teh. Kot nepogrešljive naprave v vsaki profesionalni kuhinji vam bomo predstavili nove modele parno konvekcijskih peči Gorik in sicer kompaktno izvedbo KORE in ekonomično verzijo MOVAIR, na našem razstavnem prostoru pa si boste lahko ogledali termično opremo LOTUS in univerzalne naprave FEUMA.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.